2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Sport

Kiállították a Puskás-díjat a zürichi FIFA Múzeumban

Alapításának tizedik évfordulója alkalmából kiállították a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi múzeumában a legszebb gólért járó Puskás-díjat.

  • Kiállították a Puskás-díjat a zürichi FIFA Múzeumban

Szöllősi György, a Puskás-ügyek hivatalos nagykövete közösségi oldalán számolt be róla, hogy a futballkaput és benne labdát formázó elismerés január végéig biztosan látható lesz a múzeumban. A legendás Aranycsapat kapitányáról elnevezett díjat 2009 óta minden évben odaítélik, ennek során az esztétikai élmény mellett a gól fontossága is szempont. Először a portugál Cristiano Ronaldo vehette át a trófeát - akkor Puskás Ferenc özvegyétől -, majd az idén 11. alkalommal odaítélt elismerést első magyarként Zsóri Dániel érdemelte ki. A trófea melletti érintőképernyőn minden eddigi győztes találat megtekinthető.

Szöllősi György jelezte: a felcsúti Puskás Intézet jóvoltából már 2015 óta Zürichben kiállított tárgyak közül az ideiglenes kiállításon látható még a Puskás által megőrzött német csapatkapitányi zászló az 1954-es világbajnokság csoportmérkőzéséről, valamint "Francisco Puskas" 1962-es világbajnoki akkreditációs kártyája is.

Szöllősi György teljes posztját a képre kattintva tekintheti meg:

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!