2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Sport

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójából, miután az egy héttel ezelőtti, hazai első mérkőzésen elért 2-0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3-1-re nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen.

  • Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

Az előző idényben BL-főtáblás vendégeknél a marokkói Ryan Mmaee duplázott, és a szlovák Robert Mak is betalált. A magyar csapat ezzel biztosította, hogy ősszel valamelyik nemzetközi kupasorozat csoportkörében szerepel majd. A BL-selejtező harmadik fordulójában a cseh Slavia Praha lesz az FTC ellenfele, az első meccset a jövő héten játsszák a Groupama Arénában.

Eredmény, 2. forduló, visszavágó:

Zalgiris Vilnius (litván)-Ferencvárosi TC 1-3 (0-1)

---------------------------------------------------

Vilnius, 2000 néző, v.: Erik Lambrechts (belga)

gólszerzők: Diaw (93.), illetve R. Mmaee (44., 72.), Mak (94.)

sárga lap: Diaw (27.), Onazi (32.), illetve Csontos (34.), Sigér (62.)

Továbbjutott: a Ferencváros, kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel.

Zalgiris Vilnius:

-----------------

Gertmonas - Mikoliunas, Ljubisavljevic, Diaw, Bopesu - Onazi (Kis, 61.), Uzela, Verbickas - Kyeremeh (Jarusevicius, 87.), Sylvestr (Tadic, 61.), Vidémont

Ferencváros:

------------

Dibusz - Csontos, S. Mmaee, Blazic (Vécsei, 76.), Wingo - Somalia (Sigér, 56.), Zachariassen, Haratin - Tokmac (Zubkov, 70.), Uzuni (Mak, 76.), R. Mmaee

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a hazaiak többször is védekezésre kényszerítették a zöld-fehéreket. Három - jobbára veszélytelen - litván kapura lövést Dibusz Dénes sikeresen hárított. Az első félidő hajrájában az albán Myrto Uzuni passzát értékesítve Ryan Mmaee szerezte meg a vezetést a Ferencvárosnak.

A második félidőből bő tíz perc telt el, amikor Somália rövid ápolás után kénytelen volt lejönni a pályáról, helyére Sigér Dávid állt be. Az egyre passzívabb litván gárda hálójába ismét Ryan Mmaee talált be a 72. percben. A mozgalmas hajrában a marokkói csatár és Oleksandr Zubkov is szerezhetett volna gólt, de nem jártak sikerrel, majd a hosszabbítás harmadik percében egy jobb oldali szögletet értékesítve Diaw szépített fejjel. A zöld-fehérek szinte azonnal válaszoltak: a szlovák Robert Mak a 94. percben talált be a Zalgiris kapujába, beállítva ezzel a végeredményt.

MTI

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt - így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a HírTV stúdiójában arra, hogy a kerületi polgármester a belga rendőrséggel akarta a bezárattatni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát.
Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Olimpiai kvótát szerzett a magyar válogatott

Olimpiai kvótát szerzett a magyar válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott kvótát szerzett a párizsi olimpiára, miután a debreceni selejtezőtorna vasárnapi zárómeccsén 37-28-ra legyőzte Japánt, így hibátlan teljesítménnyel a tabella élén végzett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!