2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Kétszer is találkozott Keneseivel a szingapúri bundavezér

Wilson Raj Perumal a múlt héten a fogadási csalások magyar szálának koronatanújaként válaszolt a kérdésekre a Fővárosi Törvényszéken. A Stopper kamerája végigkísérte a szingapúri férfi meghallgatását.

A nemzetközi bundamaffia egyik korábbi vezetője a Fővárosi Törvényszék előtt elismerte, hogy nemzetközi hálózatot hoztak létre labdarúgó-mérkőzések manipulálására az ügy elsőrendű vádlottjával, Tan Seet Anggel. A tárgyaláson Wilson Raj Perumal a vádlottak padján ülő két korábbi magyar játékost is felismert. Egyikük a negyedrendű vádlott, Schultz László, másikuk pedig az ügy másodrendű vádlottja, Kenesei Zoltán.

Perumal azt mondta: két alkalommal is találkozott Keneseivel. Először Helsinkiben, amikor a Rovaniemi beépített játékosaival beszélték meg a soron következő mérkőzés manipulálásának részletei. Később is Finnországban találkoztak, Tamperében Keneseinek Perumalt kellett ellenőriznie.

„Dan Tan 2010 októbere és 2011 januárja között 600 ezer eurót küldött ennek a klubnak rajtam keresztül. De ebből a 600 ezerből csak 300 ezret adtam át a klubnak, 300 ezret megtartottam magamnak. Dan Tan üzent Zolinak, hogy ellenőrizze, mennyi pénzt kapott a klub. Zoli pedig informálta Dan Tant, hogy csak 300 ezer jutott el a klubhoz” – mondta Wilson Raj Perumal tanú.

A bűnszervezet bosszúból hamis útlevele miatt feljelentette a szingapúri férfit. Perumalt ezt követően letartóztatták, és egy évet ült börtönben. A magyar bíróság elé most állt először, meghallgatása szeptemberben folytatódik.

Részletek a Stopperben hétfő este 21.30-kor, ahol szó lesz majd a Ferencváros labdarúgócsapatának szezonkezdetéről, illetve arról, hogy miért bojkottálják a klub szurkolói a hazai mérkőzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!