2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Sport

Juhász végleg a Videotoné

A Videotonban folytatja pályafutását Juhász Roland. A 77-szeres válogatott védő a tavaszi kölcsönszereplés után kettő plusz egy éves szerződést kötött a fehérvári labdarúgócsapattal.

Juhász a múlt héten bontotta fel jövőre lejáró szerződését a belga Anderlechttel, így szabadon igazolható játékosként szerződött a Videotonhoz. „Elég hosszú és nehéz időszak volt ez az elmúlt pár hét rendkívül sok tárgyalással, rendkívül sok egyeztetéssel. Kisebb-nagyobb sikerekkel, aztán a múlt hét csütörtök volt az a nap, ami mondható fordulópontnak. Akkor sikerült felbontanom a szerződésemet, és utána, ugye, itthon már elég előrehaladott tárgyalások folytak a Fehérvárral. De hát mondhatom azt, hogy hála Istennek lezárult, és vége ennek, és tényleg egy jó helyre sikerült szerződnöm. Még közben volt az, hogy mehetek külföldre is. Kevésbé szerettem volna, most már fontosnak tartom így harmincévesen, hogy elkezdem építeni a foci utáni életemet is, úgyhogy több dolgot vettem figyelembe az elmúlt pár hétben” – fogalmazott a válogatott védő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az izraeli háború 215. napja tart + videó

Az izraeli háború 215. napja tart + videó

A Napi aktuálisban a következő témákról beszélgetett Breuer Péterrel, Közel-Kelet szakértő, a Heti TV tulajdonosával Velkovics Vilmos: az izraeli háború 215. napja, az USA szünetelteti az Izraelnek szánt fegyverek szállítását, Katar felszólította a nemzetközi közösséget, akadályozza meg a rafahi népirtást.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!