2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Sport

Ismét a Nyugat győzött

Nyugat válogatottja nyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga hagyományos All Star-gáláját. A Houstonban rendezett mérkőzésen a legértékesebb játékosnak a Los Angeles-i Chris Pault választották.

Az olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt is ott ült a nézőtéren az NBA történetének 63. All Star-gáláján, ahol ezúttal is a nyugati főcsoport csapatainak legjobb játékosai mérték össze tudásukat a keletiek legjobbjaival. A látványos megoldásokkal tarkított mérkőzésen a nyugatiak szereztek vezetést, de nem tudtak komoly előnyt kidolgozni a keletiekkel szemben, akik közül elsősorban LeBron James volt elemében.


A találkozó végkimenetele az utolsó negyedig kérdéses volt. A záró játékrésznek 4 pontos nyugati előnnyel vágtak neki a csapatok, amely a találkozó végére ötpontosra nőtt. Nyugat 143–138-ra verte Kelet csapatát.

A gála legjobbjai Nyugatról kerültek ki: a legeredményesebb játékos a 30 pontos Kevin Durant lett, míg a legértékesebb a Clippers játékosa, Chris Paul, aki 20 ponttal és 15 gólpasszal vette ki részét a sikerből.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!