2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Íjászok versengenek Sopronban

17 ország közel 240 versenyzőjét fogadták Sopronban a szervezők július 23-án a Terepíjász Európa Bajnokságon. Az első nap fő eseményeként a versenyzők nemzetenként a Fő térre vonultak. A viadal zuhogó esőben kezdődött, de a vihar miatt végül le kellett fújni.

  • Íjászok versengenek Sopronban

Zuhogó esőben indult a Terepíjász Európa Bajnokság a Sopron melletti Ágfalva erdős területein.

A heves eső és a villámlás miatt a keddi napot lefújták a szervezők, az indulás után két órával. A mezőnynek ugyanis 80 éves tagja is van.

Az öt napon át tartó versengésen a terepíjászok két „Field”, két „Hunter” és egy „Animal” fordulóban vesznek részt. A három kialakított versenypálya a soproni TAEG Zrt. erdős területén található, így a várható hőség nem fogja meggyötörni a versenyzőket. A díjátadó vasárnap lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kitüntettték Pankotai Lilit

Kitüntettték Pankotai Lilit

A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért szerint a trágárkodásairól is elhíresült politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!