2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Sport

Ibrahimovic üzent a szobrát megrongálóknak

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan 38 éves svéd labdarúgója szerint a szobrát megrongáló vandálok az óvodások szintjén vannak.

  • Ibrahimovic üzent a szobrát megrongálóknak

 

A játékos a Dplay műsorszolgáltatónak nyilatkozott a Malmőben népünnepély közepette felavatott, majd később többször megrongált, januárban pedig ledöntött szobráról is. A Malmőben született, a helyi klubban nevelkedett és ott profivá váló, de később a stockholmi Hammarbynál tulajdonrészt vásárolt Ibrahimovic "szégyennek" nevezte a történteket.

"Csak a figyelmet akarták felhívni magukra és azt akarták vele elérni, hogy a sajtó írjon róluk. Ez óvodás szint, mi viszont többek vagyunk ennél" - mondta. Hozzátette: a szoborral történt, ami történt, ám ez nem jelenti azt, hogy az ő sztoriját ugyanígy sikerült lerombolniuk, mert az örökre fennmarad.

Ibrahimovic a télen szerződött az AC Milanhoz, amelyhez június 30-ig köti szerződése. A folytatással kapcsolatban kiemelte: miután visszatérhet majd Milánóba, eldől, hogyan tovább.

"Majd meglátjuk, mi történik. Ki tudhatta azt, hogy jön a koronavírus-járvány, és két héttel később a feje tetejére fordítja a világot?" - mondta.

Az olasz bajnokságot március 9-én függesztették fel, a szövetség reményei szerint május végén vagy június elején folytatódhatnak a félbemaradt küzdelmek.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!