2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Hosszú Katinka arany, Kapás Boglárka ezüst

Hosszú Katinka magabiztosan nyerte meg a 400 méter vegyest pénteken az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának második napján.

  • Hosszú Katinka arany, Kapás Boglárka ezüst

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA honlapja szerint a háromszoros olimpiai bajnok 4:24.02 perces eredménnyel utasította maga mögé a mezőnyt, amelyben Kapás Boglárka 4:38.03 perccel a második helyen végzett.

Hosszú még a 100 m hát döntőjében volt érdekelt, ott végül 56.66 másodperccel negyedik lett.

Harmadik magyar indulóként Verrasztó Dávid 1500 m gyorson a hatodikként (15:17.53 perc), míg 200 m pillangón a hetedikként (1:55.83) ért célba.

A szingapúri viadal csütörtöki nyitónapján Hosszú 200 m pillangón győzött, míg 100 m vegyesen második lett. Kapás utóbbi versenyszámban az ötödik helyen zárt, 400 m gyorson viszont másodikként csapott célba. A férfiaknál Verrasztó Dávid ugyanebben a számban hatodik lett.

A világkupa-sorozat első szakaszát nagymedencében, Kazanyban, majd Dohában rendezték, a második etap rövidpályán Eindhovenben kezdődött és Budapesten zárult. A harmadik, zárószakasz – ugyancsak 25 méteres medencében – helyszínei Ázsiában, sorrendben: Peking, Tokió és Szingapúr.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!