2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Sport

Hivatalosan is bemutatták a Bayern keretét

Hivatalosan is bemutatták a Bayern München labdarúgócsapatának idei keretét – köztük az új szerzeményeket: Mario Götzét és Thiago Alcantarát. Az előző szezonban a Bajnokok Ligáját, a német bajnokságot és a német kupát is megnyerte a bajor együttes, amelyet idén már a Barcelona korábbi sikeredzője, Pep Guardiola irányít.

Több tízezer szurkoló volt kíváncsi a müncheni Allianz Arénában a Bayern München hivatalos csapatbemutatójára. A bajorok stadionjában egyesével szólították a csapat játékosait a pályára, köztük az új szerzeményt, a Barcelonától igazolt Thiago Alcantarát.

Nagy ováció fogadta a Dortmundtól szerződtetett Mario Götzét, és az új trénert, Pep Guardiolát is, aki júniusban Jupp Heynckestől vette át szakmai munka irányítását. A játékosok pályára vonulása után bemutatták a Bayern által a legutóbb megnyert trófeákat is. A müncheniek az előző szezonban mindent vittek: német bajnoki és kupagyőzelmet, valamint Bajnokok Ligáját nyertek. „Minden ellenfelet komolyan kell vennünk idén. Az elmúlt évben mindent megnyertünk, de ez nyilván nem lehet mindig így. A szezon elejétől kezdve nagyon oda kell figyelnünk majd, hiszen minden csapat minket akar legyőzni. Ugyanakkor mi is úgy indulunk neki a szezonnak, hogy annyi mérkőzést akarunk nyerni, amennyit csak lehet” – mondta Philipp Lahm a müncheniek csapatkapitánya.


A Bayern ma Guardiola korábbi csapatával, az FC Barcelonával játszik felkészülési mérkőzést Münchenben. „Ez egy felkészülési lehetőség lesz mindkét csapat számára, és minden bizonnyal a közönség is nagyon élvezi majd a találkozót. Komolyan kell vennünk a Barcelona elleni mérkőzést, úgy mintha mondjuk a Dortmund ellen játszanánk” – fogalmazott Franck Ribery.

A hivatalos csapatbemutató után a müncheni játékosok egy átmozgató edzésen vettek részt. A Bayern az első Bundesliga-mérkőzését augusztus 9-én játssza, az ellenfél a Mönchengladbach lesz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!