2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Hátrányos helyzetű fiatalokat edzettek a kézis sztárok

Harminc hátrányos helyzetű gyermekkel edzett az MKB–MVM Veszprém KC kézilabdacsapata. A fiatalok a két legjobb magyar kézilabdacsapat kapitányával Görbicz Anitával és Nagy Lászlóval is találkoztak.

Lelkesen figyelték a gyerekek, ahogy a veszprémi profi játékosok a kapura dobást gyakorolták. Az MVM által szervezett programra hátrányos helyzetű kisiskolások érkeztek Budapestről, hogy a legjobb magyar kézilabdásokkal találkozhassanak.

„Egész évben fontosnak tartjuk azt, hogy a gyermekeket ne csak kézzel fogható módon támogassuk, hanem olyan közösségi élményekben is részesülhessenek, amelyek egyfajta motivációt is adnak. Mi sok esetben olyan nehéz körülmények között élő gyermekekkel találkozunk, akiknél bizonyos értelemben mi, a segélyszervezet tudjuk csak a biztosítani az ilyenfajta szabadidős tevékenységeket” – mondta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

A gyerekek eddig csak a tévében láthatták azokat a játékosokat, akikkel most együtt játszottak a pályán. A közös játékot nemcsak a gyerekek, hanem a játékosok is élvezték. „Nekünk is nagyon fontos, nagyon jó látni a gyerekeket, ahogy így mozognak a pályán, és amilyen boldogsággal tudnak még érdeklődni a sport iránt, úgyhogy mi már szabadságunkat töltjük, de még nekünk is nagyon nagy felkérés volt, és hát természetesen elfogadtuk, mert tényleg gyerekekkel mindig jó találkozni és sportolni” – mondta Görbicz Anita, a Győri Audi ETO játékosa.

Az edzés után minden gyerek autogramot és ajándékot kapott, kedvenc játékosaikkal pedig közös fotót is készíthettek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A bajnok Ferencváros kétgólos győzelmet aratott ősi riválisa, a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójának, egyben a 2023/24-es idényének utolsó mérkőzésén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!