2024. 10. 21. Hétfő Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Sport

Hamilton nyerte az amerikai futamot

Lewis Hamilton nyerte a Forma–1 Egyesült Államok nagydíját. Második mercedeses csapattársa, Nico Rosberg lett, harmadik helyen a Red Bullal Daniel Ricciardo végzett. A brit világbajnok két futammal a vége előtt 24 ponttal vezet.

Ha Amerika, akkor show és sztárok. Ez nem volt másként az Egyesült Államok nagydíján sem. Pamela Anderson, Keanu Reeves, Gordon Ramsay, Matt LeBlanc és még hosszasan lehetne sorolni az ismert embereket az Austinban rendezett Forma–1-es viadalon.

A főszereplők viszont a pilóták voltak. A látvány és az izgalom is a pályán volt a legnagyobb. A rajtot az élről induló két Mercedes jól kapta el, Rosberg maradt az élen, Hamilton volt a második, a két Williams viszont helyet cserélt, Massa megelőzte Bottast az első kanyarban. Még az első körben Perez nekiment Raikkönen Ferrarijának és kiütötte Sutilt, a biztonsági autó bement a pályára. Az ötödik helyért Alonso csatázott Ricciardóval, végül a Red Bull-os jött ki győztesen a párharcból.

Hamilton a 24. körben vette át a vezetést Rosbergtől, miután az egyik kanyarban megelőzte csapattársát. A folytatásban a brit világbajnok fokozatosan növelte előnyét és végül megnyerte a futamot. Második Rosberg, harmadik Ricciardo lett. Lewis Hamilton pályafutása 32. győzelmét aratta, ezzel a Forma–1 történetének legsikeresebb brit versenyzője lett. Az angol előnye 24 pont a világbajnoki versenyben csapattársa előtt, ha a következő két nagydíjon második lesz Rosberg mögött, megnyeri a sorozatot. A vb egy hét múlva Brazíliában folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Profi bokszolóként folytathatja pályafutását Helif

Profi bokszolóként folytathatja pályafutását Helif

A párizsi olimpián Hámori Lucát legyőző és súlycsoportjában aranyérmes, vitatott nemiségű Iman Helifnek sok ajánlata van, és az An-Nahar című arab nyelvű napilap értesülése szerint rövidesen a profi bokszban folytatja pályafutását.
Egyesült Államok Nagydíja: Kettős Ferrari-siker

Egyesült Államok Nagydíja: Kettős Ferrari-siker

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője nyerte a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját vasárnap a texasi Austinban, ahol a show-t a világbajnoki címvédő és éllovas Max Verstappen (Red Bull) Lando Norrisszal (McLaren) vívott csatája vitte el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!