2020. szeptember 28.,
hétfő, Vencel napja

Győzni kell Wales ellen!

Hír TV

2019. november 19., kedd 06:52

Az egyik legfontosabb mérkőzésére készül a magyar labdarúgó-válogatott. A mieinknek ugyanis ma este Wales ellen kell kiharcolniuk az Európa-bajnoki részvételt.

A cardiffi sorsdöntő találkozó előtt egy dolog biztos, ahhoz, hogy biztosan ott legyünk a jövő évi Európa- Bajnokságon mindenképpen le kell győzni a walesi csapatot.

Willi Orbán és Kádár Tamás hiányában kissé felforgatott védelemmel állnak majd ki a mieink. Pátkai Máté szerint viszont az ellenfél védelmében is vannak kérdőjelek.

Nagyon veszélyes támadóik vannak, azt hiszem, ezt nem feltétlenül kell elmondanom meg bemutatni őket viszont, amiben talán sebezhetők az mindenképp a védelmük. Ott egy kicsit azért bizonytalanságot éreztem. Az azeri csapat is néhol elbizonytalanította őket, úgyhogy azt hiszem, ilyen értelemben azért lehet keresnivalónk.

Pátkai szerint a türelem a másik kulcs a sikerhez. Mint mondta a 85. percben is el lehet dönteni ezt a meccset. A mérkőzést kedden este 20:45-től rendezik Cardiffban.

A sorsdöntő találkozón magyar győzelem esetén a válogatott 2016 után ismét kijutna a 2020-as Eb-re, amelyen három csoportmeccset és egy nyolcaddöntőt is Budapesten rendeznek. A kontinensviadal mérkőzéseit 2020. június 12. és július 12. között szintén az M4 Sporton követhetik majd a nézők.

A magyar labdarúgó-válogatott 12. alkalommal találkozik Wales csapatával, amellyel szemben eddig négy győzelem és öt vereség a mérleg, kétszer pedig döntetlen született.

Hír TV