2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Gulácsi Péter lett a Bundesliga legjobb játékosa a Kickernél

Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar válogatott kapusa lett a német labdarúgó-bajnokság legjobb játékosa a Kicker magazin rangsorában.

  • Gulácsi Péter lett a Bundesliga legjobb játékosa a Kickernél

A szaklap internetes oldala szerint a 33 mérkőzésen pályára lépett Gulácsi 2,61 pontos átlaggal zárt az élen. A második helyezett Roman Bürki (Borussia Dortmund, 2,63), a harmadik Alexander Schwolow (Freiburg, 2,67), a legjobb mezőnyjátékos pedig a kilencedik Kerem Demirbay (Hoffenheim, 2,82) lett.

A Bundesliga további magyar játékosai közül Willi Orbán a 19. (RB Leipzig, 2,93), Szalai Ádám (Hoffenheim, 3,40) pedig a 89. helyen végzett, Sallai Roland (Freiburg) viszont nem lépett pályára elég mérkőzésen, ezért nem sazerepel az éves listán.

A Kicker tudósítói minden fordulóban értékelik a játékosokat, az egyes a legjobb, az ötös a legrosszabb osztályzat.

Gulácsi Péter csak 29 gólt kapott a Bundesligában, és 16 mérkőzésen maradt érintetlen a hálója.

A válogatott kapusra még egy tétmérkőzés vár bajnoki bronzérmes klubcsapata színeiben a mostani szezonban: jövő szombaton a Német Kupa döntőjében a bajnok Bayern Münchennel találkoznak.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!