2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Sport

Görbicz Anita még két évig Győrben játszik

Két évvel meghosszabbította szerződését a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklubbal a csapat kapitánya, Görbicz Anita.

  • Görbicz Anita még két évig Győrben játszik

A győri egyesület szerdai hírében emlékeztet rá, hogy Görbicz Anita 10 évesen, 1993-ban kezdett kézilabdázni az ETO-ban, és már 15 évesen a felnőtt gárdát erősítette. Neve gyakorlatilag egybeforrt a klubbal, és most úgy döntött, hogy a szezon végeztével is folytatni kívánja kivételes pályafutását a győri együttesben – fogalmaznak.

„Nem játszottam más klubban, csak az Audi ETO-ban, és már régóta tudtam, hogy soha nem is fogok máshol szerepelni. Nagyon kevés embernek adatik meg, hogy sikeres lehet szűkebb hazájában, én azon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült. Az ETO sokkal több mint egy klub. Egy igazi család. Több mint negyed évszázada minden ideköt. Most közösen úgy döntöttünk, hogy még két évig biztosan játszani fogok” – nyilatkozott a 35 éves Görbicz Anita.

Bartha Csaba klubelnök kiemelte, hogy „kivételes játékosról van szó, aki a klub ikonja is egyben, tudását, eredményeit még ellenfelei is elismerik, tisztelik”.

A 233-szoros válogatott Görbicz Anita eddig 679 tétmeccsen viselte az ETO zöld-fehér mezét és 3611 gólt szerzett, azaz mérkőzésenként átlagban 5,3-at. A Győrrel 12-szeres magyar bajnok, 13-szoros Magyar Kupa-győztes, valamint négyszeres Bajnokok Ligája-győztes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!