2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 19:00

Sport

Friss hírek érkeztek Varga Barnabás állapotáról

Az MLSZ Twitter-oldala hivatalosan is megerősítette: Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett.

  • Friss hírek érkeztek Varga Barnabás állapotáról

Több szempontból is drámai meccsen van túl a magyar labdarúgó-válogatott, amely a hosszabbítás tizedik percében szerzett góllal győzte le 1-0-ra Skóciát az utolsó csoportmeccsén az Európa-bajnokságon. Varga Barnabás sérülése nagy riadalmat okozott a stuttgarti stadionban, ponyvával takarták el az ápolás közben. A lefújás pillanatában annyit lehetett tudni, hogy eszméleténél volt és kórházba szállították.

Közben az MLSZ Twitter-oldala hivatalosan is megerősítette: Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a Fradi csatárára. Az éjszakát a kórházban töltötte Stuttgartban.

Marco Rossi is beszélt a Fradi csatárának állapotáról: – Nem tudom, hogy összeütközött-e a kapussal vagy bárkivel, zavaros volt a helyzet. Ezért volt ott a VAR, amely vizsgálta a büntetőt. Úgy tűnt, hogy Barnabás nincs eszméleténél, mindenki aggódott érte, az állapota miatt. Az orvosok elég lassan indultak be a pályára, talán nem voltak tisztában a helyzet súlyával. De azt mondhatjuk, hogy már nincs veszélyhelyzetben. Meg fogják operálni, mert eltört az arccsontja, de jól van, és ez a legfontosabb dolog. 

Friss: A Ferencváros csapatorvosa szerint Varga többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult. A válogatott támadója jó kezekben van, a műtét után két napig legalább bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán jöhet ki a kórházból.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bodó bombagóljával nyert a Szeged

Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!