2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Sport

Főként vidéki sportegyesületek kaptak a 500 milliós támogatásból

  • Főként vidéki sportegyesületek kaptak a 500 milliós támogatásból

Három év alatt 500 millió forint támogatást kaptak a kis- és közepes sportegyesületek a Hiszek Benned Sport Program keretében – hangzott el a Sportegyesületek Országos Szövetségének tájékoztatóján. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával létrejött program főként a vidéki sportegyesületek számára nyújt anyagi segítséget többek között az utánpótlás bázis növelésére, sportági toborzó események szervezésére, versenyeztetésre, sporteszközökre, valamint sport szakemberek foglalkoztatására.

„Megközelíti az ezres nagyságrendet azon településeknek száma, ahol intézményes, szervezett keretekben az oktatási intézményeken kívüli sportolási lehetőség az adott településen működő egyetlen sportegyesületben van. Ezek az sportegyesületek 1-2-3 sportággal foglalkoznak. Ezek klasszikusan kis- és közepes sportegyesületek. Ha ezek a sportegyesületek nem jutnak az előrelépéshez szükséges, a fejlesztéseikhez szükséges támogatásokhoz, akkor a sport támogatását szolgáló célok azok meglehetősen nehezen tudnak érvényesülni” – mondta Deutsch Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Stankovic: Megérdemelten jutott tovább az Olimpiakosz

Stankovic: Megérdemelten jutott tovább az Olimpiakosz

Dejan Stankovic vezetőedző elismerte, hogy az Olimpiakosz jobban játszott a Ferencvárosnál, ezért két 1-0-s sikerével megérdemelten jutott tovább a labdarúgó Konferencia-ligában a 16 közé jutásért rendezett párharcból.
Bernd Storck: Jó úton halad a csapat

Bernd Storck: Jó úton halad a csapat

A korábbi magyar szövetségi kapitány hangsúlyozta, a kudarcszériát felváltotta egy veretlenségi sorozat, ez az eredményekben látszik, mert "a játék rendben van", ezért elégedett, mert a csapat "jó úton halad".
Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!