2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Ferencváros - Kisvárda 1 - 0

A címvédő és listavezető Ferencváros 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Kisvárda csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.

  • Ferencváros - Kisvárda 1 - 0

A fővárosiak sorozatban kilencedik bajnoki találkozójukon maradtak veretlenek, pályaválasztóként pedig 52 meccs óta nem találtak legyőzőre, ebben az időszakban a 41. sikerét aratta a csapat.

Az FTC 12 pontosra növelte előnyét, és egyetlen pontra kerül története 31. bajnoki címétől, ha a MOL Fehérvár vasárnap kikap.

 

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 1-0 (0-0)

Groupama Aréna, 2123 néző, v.: Pintér

gólszerző: Sigér (75.)

sárga lap: Isael (9.), Szihnyevics (45.), Blazic (58.), illetve Simovic (14.), Szőr (73.), Obradovic (80.)

Ferencváros

Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Botka, Civic (Heister, 78.) - Sigér (Csonka, 88.), Haratyin - Nguen, Isael (Boli, 59.), Skvarka (Zubkov, 58.) - Szihnyevics (Vécsei, 77.)

Kisvárda

Minca - Hej, Beriosz, Kravcsenko, Baranyai - Szőr (Czene, 77.), Simovic (Avetiszjan, a szünetben) - Sassa (Himics, a szünetben), Obradovic (Bíró, 91.), Jelena - Tischler (Riznicsenko, 78.)

 

A Kisvárda teljesen felforgatott felállásban lépett pályára, ezért elsősorban a biztonságra helyezte a hangsúlyt. Ennek megfelelően az éllovas fővárosiaknál sokkal többet volt a labda, de fölényük az egész első félidőben meddőnek bizonyult, komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A vendégek erejéből még lövési kísérletre sem futotta.

A folytatásban is a zöld-fehérek akarata érvényesült, de ekkor a kisvárdai kapura nehezedő nyomás már helyzetekkel is párosult, azonban előbb Blazic fejjel, majd Sigér lábbal tévesztett célt. A második félidei egészségügyi szünetet követően aztán utóbbi szerezte csapata győztes gólját, de ehhez a kisvárdai kapus, Minca hibája is kellett, aki "bevédte" a válogatott középpályás beadását. A hazai vezetés nem változtatott a játék képén, azaz az FTC támadott, a Kisvárda többnyire védekezett, újabb gól viszont nem született a lefújásig.

 

MTI, Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!