2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Híradó 12:00

Sport

Ezreket vonzott az első vízilabdaexpó

Több ezer érdeklődő látogatott ki Budaörsre, ahol először rendeztek nyílt nappal egybekötött vízilabdaexpót. A rendezvény célja az utánpótlás-toborzás mellett az volt, hogy a közönség jobban megismerje a magyar klubokat, illetve azt, hogy milyen szakmai munka folyik az egyesületeknél.

Olimpiai és világbajnok vízilabdázókkal találkozhattak azok az érdeklődők, akik kilátogattak a Budaörsi Városi Uszodába és Sportcsarnokba az első Vízilabda Nyílt Nap és Expó nevű rendezvényre. A rendezvény az olimpiai bajnok pólós, Gergely István szervezésében valósult meg azzal a céllal, hogy a válogatott mellett az OB1-es bajnokságban szereplő klubok népszerűsége is növekedjen.

– Nagyon büszke vagyok, és köszönöm szépen a szövetség vezetőségének, az edzőknek, a kluboknak, mindenkinek, aki nem is válogatott, a válogatott játékosoknak is, hogy ennyit tettek ezért az eseményért. Ez elsősorban nekik köszönhető, hogy ennyi ember jött ki, nem pedig annak, aki kitalálta. Tehát nagyon büszke vagyok erre a rendezvényre, és úgy érzem, hogy ennek van folytatása, és lesz is – mondta a Hír TV-nek Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó, az esemény főszervezője.

A budaörsi sportkomplexumban az összes magyar klub bemutatkozott az érdeklődőknek, akik olyan szakemberek előadását is meghallgathatták, mint Kemény Dénes vagy Benedek Tibor.

– A budapesti Európa-bajnokságon látszott, hogy ebben a sportágban nem lehet tévedni, hogy ezt szeretik az emberek, és szeretnénk, ha ez nemcsak a válogatottra vonatkozna, hanem egész évben a klubok teljesítményére is. És a klubok azért valóban jó eredményeket érnek el, és a BL-ben is megyünk előre a tavalyi évvel ellentétben, és egy olyan évet zárunk, ami a válogatottnak is kedvező lesz. Hiszen a klubban eltöltött idő, az hozza a fejlődést. Az a hét hét, amit a válogatottnál dolgozunk év közben, az sokat számít, de a munkának a nagy része a klubokban dől el év közben – mondta Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Az első Vízilabda Nyílt Napot és Expót gálamérkőzések tették teljessé: délelőtt a nők, délután pedig a férfiak ugrottak a medencébe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Verstappené a Red Bull 100. pole pozíciója

Verstappené a Red Bull 100. pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!