2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Ezrek vágtak neki az éjjeli futásnak Budapest legszebb részein

Rekordszámban, több, mint 4000-en álltak rajthoz szombat éjjel a 6. Night Run futóversenyen. A budai Vár körüli 7 kilométeres pályán három távon is indulhattak a versenyzők.

  • Ezrek vágtak neki az éjjeli futásnak Budapest legszebb részein

Voltak akik csoportosan, mások inkább egyénileg melegítettek be a 6. Night Run éjszakai futóverseny előtt. Akik pedig elég korán érkeztek, a rajt előtt egy gyors masszázsra is befeküdhettek. „Egy bemelegítő, vagy lelazító masszázzsal várjuk a futókat. Nagyon jó sportmasszőreink vannak, és érdemes meglátogatni bennünket” – fogalmazott Bodolai Katalin, a Medimpex Zrt. ügyfélszolgálati koordinátora a verseny előtt.

Bár napok óta hőségriadó van érvényben, a szombat esti Duna-p arti futásra már lehűlt annyira az idő, hogy a versenyzők megfelelő frissítés mellett ne érezzék megterhelőnek. „Kicsit melegebb van a kelleténél, de azért remélem jól fog menni. Tavaly is voltam, tavaly előtt is, és kíváncsi vagyok milyen lesz az új pálya” – nyilatkozta egy hölgy a Hír TV-nek.

A sportolók 7, 14 és 21 kilométeres távon álltak rajthoz. A rajt és a cél is a Várkert Bazárnál volt a körpályán. A szervezők a Hír TV-nek azt mondták: rekordszámban, több mint 4000-en érkeztek, hogy a budai Vár körül, Budapest legszebb részein fussanak éjszaka.

„Azt gondoljuk, hogy Budapest legszebb részei között futnak végig. A Várkert Bazárból indulunk, egy 7 kilométeres kört teszünk meg. Az Alagutat érintjük, a budai Várat, az Attila utat és úgy kerülünk vissza a Várkert Bazárba. Tehát lehet látni Budapest éjszakai panorámáját, ami, azt gondolom, megfizethetetlen” – emelte ki Zelcsényi Miklós, a Balatonman Triatlon Kft. ügyvezetője.

A célba érkezők idén speciális, foszforeszkáló érmet kaptak. A szervezők azt ígérték jövőre a biciklistákra is gondolnak majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!