2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Ezerötszázan vesznek részt az ÁGOTA Kárpát-medencei labdarúgótornán Zánkán

Ezerötszáz gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermek és fiatal vesz részt az ÁGOTA Kárpát-medencei labdarúgótornán május 9. és 12. között a Zánkai Erzsébet-táborban. Az esemény pénteki nyitó ünnepségén a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára a sport szemlélet- és jellemformáló szerepét hangsúlyozta.

  • Ezerötszázan vesznek részt az ÁGOTA Kárpát-medencei labdarúgótornán Zánkán

Fülöp Attila elmondta, hogy az ezerötszáz fiatal három korosztályban 71 csapatot alkot a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója és az ÁGOTA Alapítvány által első alkalommal megrendezett labdarúgótornán.

Fülöp Attila kiemelte: a sport, így a futball is elszántságra, türelemre tanít, ahol az utolsó pillanatban is fordulhat a helyzet, így végig ki kell tartani a győzelemhez, akárcsak az élet más területén.

A 7 és 21 év közötti fiatalok magyarországi és határon túli nevelőszülői családokból és lakásotthonokból érkeznek Zánkára.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!