2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Sport

Elrontotta Dárdai Pál születésnapját a Dortmund

Egy utolsó másodpercekben szerzett gól rontotta el a Herthát irányító Dárdai Pál születésnapját. A berliniek hazai pályán kaptak ki a Dortmundtól a német labdarúgó Bundesliga 26. fordulójában.

  • Elrontotta Dárdai Pál születésnapját a Dortmund

A sárga mezes Dortmund már a 4. percben hátrányba került Berlinben, miután Mittelstadt kemény lövését Bürki csak középre tudta tenyerelni, a kipattanóból pedig Kalou megszerezte a Hertha vezető gólját. Még le sem telt az első negyedóra, amikor Delaney gyenge lövése olyan szerencsétlenül pattant fel Rekiken, hogy Jarstein kapus nem érte el, egyenlített a Dortmund. A 22. percben Weigl kezezéséért kapott 11-est a Hertha, amit Kalou értékesített, ám a szünet után gyorsan egyenlített a Borussia,: Sancho szögletét Zagadou bólintotta a bal alsó sarokba. A 85. percben tíz főre olvadt a Hertha, mert két sárgával kiállították Torunarighát.

A születésnapos Dárdai Pál és a Bayern örömét Marco Reus rontotta el, aki a 94. percben passzolta a kapuba a győztes gólt, beállítva ezzel a 2-3-as végeredményt, ráadásul Ibisevic is megkapta a piros lapot, miután fejbe dobta Bürki kapust.

(Kezdőkép: twitter.com/Bundesliga_DE)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!