2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Svenk 10:30

Sport

Elrajtolt az egyesfogathajtó-vb

A díjhajtással rajtolt a 8. Egyesfogathajtó-világbajnokság csütörtökön Izsákon.

A Földművelésügyi Minisztérium államtitkára szerdán a megnyitón azt mondta: a magyar kormány szeretné, ha újra virágkorát élné a lovas ágazat. Feldmann Zsolt hozzátette: ezt mutatja a nemzeti lovas program elindulása, a létesítmények korszerűsítése és a lovas rendezvények támogatása is.

A vb-n 24 nemzet 78 fogata áll rajthoz, köztük 9 magyar. Ez minden idők második legnagyobb mezőnye. Lázár Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség elnöke kiemelte, hogy a korábbi kettes- és négyes- után ez az első egyesfogathajtó-vb Magyarországon, amely így egyedüliként mindhárom szakágban fogadhatta már a világ legjobbjait. Ma és holnap a díj-, szombaton a maraton-, vasárnap pedig az akadályhajtást rendezik Izsákon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!