2024. 09. 09. Hétfő Ádám napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Élő adásban hányt a triatlonista, miután kiszállt a Szajnából + videó

Élő adásban hányt egy triatlonos a párizsi olimpián versenyszáma után, többen is rosszul lettek. A megbotránkoztató megnyitó után a Szajna vízének minősége okozott felháborodást, a sportolók egy része vonakodva ugrott a vízbe. Az egyik női ökölvívó pedig feladta a meccset, miután egy magát nőnek valló férfival kellett ringbe szállnia.

  • Élő adásban hányt a triatlonista, miután kiszállt a Szajnából + videó

Nyíltan okkultista, sátánista szertartásnak nevezte az olimpia megnyitóját a Mi Hazánk alelnöke, ahol szerinte a transzneműséget állították a középpontba.

Mélyen meggyalázták kereszténységet, a keresztény eszméket, és ezzel megsértették a világ minden pontján élő keresztény embereket. Hiszen egész egyszerűen, ami Párizsban történt az előrevetíti azt, hogy ez a fajta háttérhatalom a progresszív irány alatt mit ért, mit ért az alatt a sokszínűség alatt, amit be is mutattak Párizsban – mondta Dócs Dávid.

A Párizsi olimpia megnyitóján történt eseményektől sokak mellett a francia püspökök is elhatárolódtak. A széles körű felháborodást Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című művének újraalkotása okozta. Az eseményen ugyanis Jézus és a 12 apostol helyett nőnek öltözött férfiak és transzvesztiták idézték fel a Biblia egyik leghíresebb pillanatát. A szervezők később azzal védekeztek, hogy nem is ezt a festményt akarták újraalkotni.

Felháborodást és megbotránkoztatást váltott ki az is, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság engedélyt adott két férfinak született boxolónak, hogy a Párizsi olimpián, a női ökölvívásban versenyezzenek. Csütörtökön a magát nőnek valló algériai ökölvívó, Iman Helif megnyerte első mérkőzését. Olasz női ellenfele ugyanis 46 másodperc után feladta a küzdelmet.

Egy olasz lány, egy nápolyi lány kénytelen megmérkőzni egy transz ellen. Mindazok után, hogy éveket szentelt ennek a sportnak. Ezt azért tartom elgondolkodtatónak, mert a világon először ver meg egy férfi egy nőt az olimpián. Ezt pedig minden nővel szemben tiszteletlenségnek tartom

– jelentette ki Ginaluca Cantalmes, a LIGA nápolyi szenátora.

A Szajna vízminősége is rontott a párizsi ötkarikás játékok megítélésén. A folyó szennyezettsége miatt edzések maradtak el, valamint a triatlon versenyt is napokig halasztották. A sok eső okozhatta a problémát.

Ez a nagy mennyiségű csapadék ugye képes a nyers szennyvizet bemosni magával a folyóba. És feltehetőleg itt is valami hasonló probléma lehetett, amelynek következtében a szennyvízből a fekáliával mikroorganizmusok kerülnek a vízbe – hangsúlyozta Pirger Zsolt, HUN-REN BLKI alapkutatási igazgatóhelyettese.

Aztán hirtelen bejelentették: már biztonságos a Szajnában úszni, de a sportolók egy része vonakodva ugrott a vízbe. A verseny után pedig több versenyző is rosszul lett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!