2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Sport

Elindult a vitorlásszezon

Megnyitották a vitorlásszezont a Balatonon. Balatonfüreden több mint 130 hajó részvételével az évad első vitorlásversenye is elindult.

A hagyományoknak megfelelően vonták fel a nemzeti lobogót a 117 éves Kishamis vitorlás árbocára, majd a Balaton megkoszorúzásával kezdetét vette a vitorlásszezon. Balatonfüreden több fejlesztés is népszerűsíti a vitorlázást, az új évadban összesen hat európai és világversenyt rendeznek a városban.


A Magyar Vitorlás Szövetség új elnöke Kollár Lajos azt mondta: mindannyiuk közös célja a vitorlázás szeretete és a sportág segítése.

A vitorlabontó ünnepséget követően több mint 130 hajó részvételével elrajtolt az évad első vitorlásversenye, amelyen részt vett a többszörös Kékszalag-győztes Litkey Farkas is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!