2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Ejtették a vádat az olimpiai bajnok ellen

Ejtették a vádat Pars Krisztián ellen.

A magánvádas eljárás azért szűnt meg, mert a feljelentő nem jelent meg a tárgyaláson. Korábban egy postás tett feljelentést az olimpiai bajnok kalapácsvető ellen, állítása szerint a sportoló bántalmazta őt. Az atléta parkolás közben állta el kocsijával a szombathelyi posta bejáratát, ezután keveredett szóváltásba a postással. Az olimpiai bajnok tagadta, hogy megütötte volna a férfit. Pars Krisztián azt mondta: a postás sértő dolgokat mondott az autóban ülő barátnőjére, ezért kérte tőle emelt hangon, hogy kérjen bocsánatot a lánytól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!