2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Egyedi stílusa lesz az Eb-n a magyar csapatnak

Gyors játékot és harcias védekezést ígér a magyar női kézilabda-válogatott kapitánya a hazai Európa-bajnokságon.

Németh András a Hír TV stúdiójában azt mondta, egyedi stílusa lesz a kontinensbajnokságon a nemzeti csapatnak, ugyanis nem a biztonságos játékra, hanem a gyors támadásbefejezésekre koncentrálnak. A kapitány szerint Görbicz és Zácsik kiesése után az is biztossá vált, hogy Orbán Adrienn keresztszalag-szakadás miatt kihagyja a tornát.

– A magyar női kézilabda-játékosok se nem nagyon magasak, se nem nagyon erősek. Mi maradt nekünk? A sebesség! Erre próbálunk építeni, nagyon nyitott, harcias védekezést kell összeraknunk, ebből minél gyorsabb támadásbefejezéseket. Ahogy elemzem az ellenfeleket, azt látom, hogy ez egyéni lesz, inkább a nagy átlövőkre való törekvés, nagyon keveset használják a gyorsaságot, inkább megpróbálnak biztonságos kézilabdát játszani – mondta Németh András.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az amerikai segély Ukrajna szuverenitásának végét jelenti?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!