2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

"...sírjuk felett száz virág..."

Következik:

Vezércikk 03:00

Sport

Egyedi stílusa lesz az Eb-n a magyar csapatnak

Gyors játékot és harcias védekezést ígér a magyar női kézilabda-válogatott kapitánya a hazai Európa-bajnokságon.

Németh András a Hír TV stúdiójában azt mondta, egyedi stílusa lesz a kontinensbajnokságon a nemzeti csapatnak, ugyanis nem a biztonságos játékra, hanem a gyors támadásbefejezésekre koncentrálnak. A kapitány szerint Görbicz és Zácsik kiesése után az is biztossá vált, hogy Orbán Adrienn keresztszalag-szakadás miatt kihagyja a tornát.

– A magyar női kézilabda-játékosok se nem nagyon magasak, se nem nagyon erősek. Mi maradt nekünk? A sebesség! Erre próbálunk építeni, nagyon nyitott, harcias védekezést kell összeraknunk, ebből minél gyorsabb támadásbefejezéseket. Ahogy elemzem az ellenfeleket, azt látom, hogy ez egyéni lesz, inkább a nagy átlövőkre való törekvés, nagyon keveset használják a gyorsaságot, inkább megpróbálnak biztonságos kézilabdát játszani – mondta Németh András.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Lemondott a Juventus teljes vezérkara

Lemondott a Juventus teljes vezérkara

Andrea Agnelli klubelnök javaslatára hétfőn este lemondott a Juventus labdarúgócsapatának teljes vezérkara, beleértve az elsőszámú vezetőt is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!