2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Sport

Döntött Csollány Szilveszter családja, itt lesz a bajnok végső nyughelye

Ezer szállal kötődött Sopron városához a koronavírus-betegségben hétfőn elhunyt Csollány Szilveszter. Az olimpiai bajnok tornász itt született, és noha pályafutása során megfordult az Újpest, a Dunaferr és a Honvéd klubjában is, visszavonulása óta Magyarországon többnyire a Hűség városában élt. A Bors információja szerint a végső nyughelye is Sopronban lesz, noha a búcsúztató időpontjáról, s annak módjáról egyelőre nem született döntés. Csak arról, hogy a tornász végleg hazatér...

  • Döntött Csollány Szilveszter családja, itt lesz a bajnok végső nyughelye

„A család egyértelműen Sopron mellett döntött, de nem kizárt, hogy a végső szertartás előtt lesz egy búcsúztató Budapesten is” – nyilatkozta a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Korábban a Magyar Olimpiai Bizottság jelentette ki, hogy saját halottjának tekinti Sydney aranyérmesét. Ez azt is jelenti, hogy részt vesz a végső búcsú szervezésében is. A magyar sport több nagy olimpiai bajnoka is a Farkasréti temetőben nyugszik, ezért kerülhetett szóba Budapest.

Csollány családja – felesége, két kisebbik lánya – és szinte az összes rokona azonban Sopronban él, ezért nem is születhetett más döntés. Szilveszter édesanyja szintén a megyében, Győrben lakik, ő onnan látogathatja majd fiatalon elhunyt fia végső nyughelyét.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért alázzák Szoboszlait?

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!