2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Sport

Döntőnek is beillő összecsapással folytatódik a vb

Már az F-csoport nyitómérkőzésén összecsap a két futballnagyhatalom, Németország és Portugália a brazíliai vb-n. A két válogatott a legutóbbi Európa-bajnokságon is azonos csoportban szerepelt. Akkor a németek 1–0-ra győztek.

Fellélegezhetnek a portugálok: Cristiano Ronaldo teljes intenzitással edzett a 6 órakor kezdődő németek elleni világbajnoki csoportmeccsre Salvadorban. Az aranylabdás játékos már csak egy kisebb tapasszal a térdén végezte a gyakorlatokat a tréningen.

„Ha megnézzük a karrierem legutóbbi éveit, akkor elmondhatjuk, hogy kiegyensúlyozott volt a teljesítményem. Mindig azt kérdezik tőlem, hogy most vagyok-e a pályafutásom csúcsán. Erre mindig azt válaszolom, hogy nagyon remélem, hogy igen, mert az elmúlt három évben folyamatosan jó teljesítményre voltam képes. Szóval kétségtelenül a karrierem legjobb időszakát élem át, és remélem, hogy ez a pályán is megmutatkozik majd a teljesítményemen. Tudjuk, mit kell tennünk, motiváltak vagyunk, és élveznünk kell a játék minden pillanatát” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo portugál válogatott.

Ronaldo felépülésének azért is örülhetnek a csapattársak és a szurkolók, mert a Real Madriddal a spanyol bajnokságban és a BL-ben is gólkirály lett, valamint a pótselejtezőn a portugálok az ő góljaival jutottak ki a tornára.

A németek sérültjei is felépültek a G-csoport rangadójára. Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya korábban úgy fogalmazott, hogy csapata döntőnek is beillő összecsapással kezdi a vb-t. „Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy Németországban folyamatosan nőnek az elvárások a válogatottal szemben. De én személy szerint örülök ennek, sőt szükségem van rá, hogy azt érezzem, sokat várnak tőlünk. Szeretem ezt a játékot, a nagy tornákat és a nagy pillanatokat, mert úgy gondolom, hogy ezek hozzák ki belőlünk a legjobb teljesítményt” – mondta Manuel Neuer német válogatott labdarúgó.

A németek önbizalmát növelheti, hogy a Nationalelf a legutóbbi 11 mérkőzésén veretlen, a világbajnokságokon pedig 1990 óta mindig győzelemmel mutatkozott be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!