2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Sport

Dohában szólt a magyar sportolókhoz Novák Katalin + videó

Vasárnap rajtol az úszók medencés versenye a dohai vizes világbajnokságon. A kezdés előtt Novák Katalin köztársasági elnök látogatta meg a magyar csapatot. Az úszók célja, hogy újabb olimpiai kvótákat szerezzenek.

  • Dohában szólt a magyar sportolókhoz Novák Katalin + videó

Novák Katalin személyesen gratulált a dohai vizes világbajnokságon 10 kilométeres nyílt vízi úszásban aranyérmet szerző Rasovszky Kristófnak. A köztársasági elnök pénteken ellátogatott a magyar úszóválogatott csapatmegbeszélésére, ahol biztosította a versenyzőket arról, hogy

Magyarország továbbra is minden támogatást megad a sportolók felkészülésében.

Rasovszky Kristóf történelmi aranyérmet szerzett a nyílt vízi úszók 10 km-es versenyében a vb-n, de a vasárnap kezdődő medencés viadalokon is érdekelt lesz. Az eddigi teljesítményét pozitívan értékelte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!