2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Sport

Cselgáncs GP - Sipőcz Richárd bronzérmes

A +100 kilogrammos Sipőcz Richárd bronzérmet nyert a Papp László Sportarénában zajló cselgáncs Grand Prix vasárnapi zárónapján.

  • Cselgáncs GP - Sipőcz Richárd bronzérmes

A kétszeres ifjúsági Európa-bajnok ötödik meccsén az orosz Anton Krivobokovval csapott össze, aki hét érmet gyűjtött eddig a World Tour (Grand Slam és Grand Prix) viadalokon. A Széchenyi Egyetem SE versenyzője - a GP meglepetésembere - 50 másodperc elteltével egy megkontrázott akcióra vazaarit kapott, ám magasabb-nehezebb ellenfele nemsokára egy hasonló indítást követően egyenlített. A csata másfél perccel a mérkőzésidő vége előtt dőlt el, amikor a 18 éves Sipőcz ippont érően döntötte fel az oroszt, és nyert.

"Csodálatos napon vagyok túl, ez a bronzérem nagy lökést adhat a pályafutásomnak. Köszönöm a közönség bíztatását. A végére elfáradtam, de az utolsó ellenfelemet ismertem már az edzőtáborokból, ami sokat segített."

- nyilatkozott a fiatal magyar dzsúdós.

A magyarok három éremmel zárták az ötödik budapesti GP-t, pénteken az 57 kilós Karakas Hedvig, szombaton pedig a 81 kilós Ungvári Attila állhatott ugyancsak a dobogó alsó fokára.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!