2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Sport

Courtois nem edz a Chelsea-nél, Madridba távozna

Nem állt edzésbe a Chelsea-nél Thibaut Curtois. A belga hálóőr jelezte a londoni egyesületnek, hogy a Real Madrid csapatához távozik. A londoni kékek egy baszk hálóőrrel orvosolhatják a világbajnokság legjobbjának választott hálóőr pótlását.

  • Courtois nem edz a Chelsea-nél, Madridba távozna

 A belga válogatott középpályás Axel Witsel a Borussia Dortmund csapatánál folytatja a pályafutását, miután a német klub megállapodott a kínai Tianjin Quanjiannal. A Bundesliga elsőségre hajtó csapat 20 millió euróért igazolta a Dortmund Witselt.

A napokban több lap is arról cikkezett, hogy a Paul Pogba ügyeit képviselői Mino Raiola a francia középpályás átigazolásának előkészítésén dolgozik, mindössze két évvel azután, hogy a játékos akkoriban rekordösszegnek számító 89,5 millió fontért cserébe visszatért a Manchester Unitedhez. A Barca érdeklődéséről írt a sajtó, de az angol klub jelezte, hogy egyáltalán nem hajlandó megválni a friss világbajnoktól.

A Vörös Ördögök riválisánál, a Chelsea-nél ugyanakkor szinte biztosan távozik egy alapember. Thibaut Courtois már meg sem jelent a klub hétfői edzésén. A belga hálóőr ismét jelezte a londoni klubnál, hogy távozni szeretne a Real Madridhoz. Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea már meg is egyezett a belga kapus utódjával. A spanyol Kepa Arrizabalaga 71 millió fontért teszi át székhelyét Londonba az Athletic Bilbaótól.

Közben az Arsenalnál mást jellegű változások várhatóak. Az eddigi többségi tulajdonos Stan Kroenke amerikai üzletember ugyanis jelezte, hogy 600 millió fontos, csaknem 215 milliárd forintos ajánlatot tesz a nem az ő birtokában lévő részvények megvásárlására. Aliser Uszmanov kisebbségi tulajdonos pedig beleegyezett, hogy eladja részvényeit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!