2024. 09. 10. Kedd Nikolett, Hunor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Sport

Büntetőkkel nyert Győrben az MTK

Az újonc ETO FC Győr otthon 2-1-re kikapott az MTK Budapesttől a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján.

  • Büntetőkkel nyert Győrben az MTK

A kék-fehérek sikerükkel továbbra is százszázalékosak, míg a zöld-fehérek a kudarcukkal pont nélküliek.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

ETO FC Győr-MTK Budapest 1-2 (1-1)

----------------------------------

Győr, 3420 néző, v.: Rúsz

gólszerzők: Lukic (2.), illetve Bognár (38., 54., mindkettőt 11-esből)

sárga lap: Vera (53.), illetve Kovács P. (45.), Varju (84.), Demjén (94.)

ETO FC Győr:

------------

Petrás - Vera (Farkas B., 86.), Boldor, Szépe, Csontos - Tóth R., Diarra (Marku, 72.) - Skvarka (Vianna, 72.), Bumba (Bánáti, 33.), Gavric - Lukic

MTK Budapest:

-------------

Demjén - Varju, Beriasvili, Nagy Zs. (Kocsis, 74.) - Hej, Kata, Horváth A., Bognár (Végh, 74.), Kovács P. (Molnár Á., 100.) - Molnár R. (Jurina, 64.), Polievka (Stieber, 64.)

Az ETO már a második percben megszerezte a vezetést: Bumba hajszálpontos beadását Lukic - akit nem őriztek megfelelően a tizenhatoson belül - fejelte a hálóba. A 35. percben egy gyors MTK-ellentámadás végén Bognár István egyedül tört kapura, de a csütörtökön igazolt szlovák kapus, Samuel Petrás buktatta a büntetőterületen belül. A tizenegyest a sértett magabiztosan lőtte a hálóba. Az első félidőben a győriek futballoztak némi fölényben, ez a labdabirtoklás arányában és a kapura lövések számában is megmutatkozott, de mivel nem céloztak pontosan, a szünetben be kellett érniük döntetlennel.

Az 51. percben Vera védekezés közben a tizenhatoson belül megütötte Kovács Patrik arcát. Az újabb büntetőt ismét Bognár végezte el, ugyanoda lőtte, ahova az elsőt, és bár Petrás megint jó irányba vetődött, védeni ezúttal sem tudott. Ez a játékrész már kiegyenlítettebb volt, és a hazaiak egyenlíthettek volna, mert a 78. percben már büntetőhöz készülődtek - miután Vera a kapu előterében a földre került Varju szorításában -, de a videobírós visszajátszás megtekintése után a játékvezető mégsem ítélt tizenegyest. A 95. percben Demjén védte Lukic veszélyes kapáslövését, ezzel biztosította a fővárosiak idénybeli harmadik sikerét.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Hazaérkeztek paralimpikonjaink  + videó

Radar – Hazaérkeztek paralimpikonjaink + videó

Vasárnap este kialudt a láng Párizsban, ezzel véget ért a XVII. paralimpia, a mozgássérült, látássérült és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye. Ott jártunk a magyar paralimpiai csapat ünnepélyes fogadásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!