2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Buktuk a világbajnokságot

Kevés volt a háromgólos hazai győzelem, Szlovéniában hat góllal kapott ki a magyar férfikézilabda-válogatott a selejtező visszavágóján, és így nem jutott ki a jövő évi katari világbajnokságra.

Mocsai Lajos csapata az utolsó öt percben három gólt kapott emberelőnyben úgy, hogy egyet sem lőtt. Az olimpiai selejtezőhöz a 2016-os EB-n Németországot, Szerbiát és Norvégiát is meg kellene előzniük a magyaroknak.

„Volt egy nagyon jól felépített 50 percünk, ahol a csapat erőn felül, nagyon jó játékot produkált. Aztán jött a végjáték, ahova sajnos egy olyan folyamatosan fogyó játékosállománnyal kerültünk oda, ahol már a cserepadon is több sérült játékos ült, mint ahány játszani tudott, úgyhogy az alternatíváink teljes mértékben elfogytak. Egy nagyon jól felépített mérkőzést játszottunk, uraltuk, kezünkben tartottuk, majd az utolsó 5 percben kicsúszott a kezünkből, mert olyan alternatívát, aki meghatározó játékosként túl tudta volna a nehéz pillanatokon juttatni a csapatot ebben a fázisban, már nem tudtunk a pályára küldeni” – mondta Mocsai Lajos szövetségi kapitány.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!