2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

BL-selejtező: pontot szerzett Svédországban a Vidi

  • BL-selejtező: pontot szerzett Svédországban a Vidi

1-1-es döntetlent játszott a Vidi FC a svéd Malmö vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, a harmadik forduló első mérkőzésén, így kedvező helyzetből várhatja a jövő keddi, felcsúti visszavágót.

Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés:

Malmö (svéd)–Vidi FC 1-1 (0-0)
Malmö, 17 209 néző, v.: Jug (szlovén)
Gólszerzők: A. Christiansen (62.), illetve Nego (71.)
Sárga lap: Safari (12.), Bachirou (23.), Lewicki (75.), illetve Nikolov (54.)

Malmö: Dahlin – Larsson, L. Nielsen, Bengtsson (Brorsson, 31.), Safari – Traustason (Lewicki, a szünetben), Bachirou, A. Christiansen, Rieks – Antonsson (Gall, 80.), Rosenberg

Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, Hadzic - Lazovic (S. Scepovic, 89.), Kovács I. (Pátkai, 78.), Nikolov – M. Scepovic (Varga J., 82.)

A visszavágót jövő kedden, 20 órától Felcsúton rendezik. A párharc továbbjutója a csoportkörért a skót Celtic Glasgow vagy a görög AEK Athén gárdájával mérkőzik meg. A párharc vesztese búcsúzik a BL-től és az Európa Ligában folytathatja szereplését, ahol a play off-körben a TNS (walesi)–Midtjylland (dán) versenyfutás továbbjutójával találkozik, és mérkőzik meg az EL-csoportkörért.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!