2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Sport

Bizakodva tekintenek a szombaton rajtoló atlétikai világbajnokságra a szervezők

Szombaton kezdődik Budapesten a negyvenedik szabadtéri atlétikai világbajnokság. A szervezők és a résztvevők is izgatottan várják az év egyik legnagyobb sporteseményét.

  • Bizakodva tekintenek a szombaton rajtoló atlétikai világbajnokságra a szervezők

A vb-n több mint 200 nemzet, mintegy 2100 sportolója méri össze tudását a Nemzeti Atlétikai Központban és a főváros utcáin. Az esemény miatt a VB kabalaállata "Youhuu, a rackajuh" is lázban ég már.

A szombati start előtt hatalmas előkészületek előzték meg a Magyarország eddigi legnagyobb sportrendezvényét.

Németh Balázs, a világbajnokság vezérigazgatója elárulta, hogy a kilenc napos rendezvény alatt bíznak a jó időben.

"Bízom benne, hogy szerencsénk is lesz, mert egy ekkora sportesemény megszervezéséhez azon túl, hogy rengeteget dolgoztunk érte, mostantól már szerencse is kell. Akár az időjárással, akár egyéb külső körülményekkel, a forgalmi viszonyokkal a városban, és még sorolhatnám mi mindennel" - mondta Németh Balázs.

"Olyan élményt szeretnénk adni az idelátogatóknak, amit magukkal tudnak vinni és jó érzéssel fognak majd mindig visszagondolni erre a világbajnokságra" - emelte ki Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!