2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Sajtóklub 08:05

Sport

Benedek a Szuperdöntőbe várja a vízilabda-válogatottat

A Világliga Szuperdöntőjébe várja Benedek Tibor szövetségi kapitány a magyar férfi vízilabda-válogatottat. A csapat hibátlan teljesítménnyel vezeti a selejtező C-csoportját, a héten az olasz, valamint az orosz válogatott ellen vívja utolsó csoportmeccseit.

Egy győzelemre van a Világliga júniusi, cseljabinszki Szuperdöntőjétől a magyar férfi vízilabda-válogatott. Benedek Tibor szövetségi kapitány megfiatalított együttese a héten az olasz, illetve az orosz válogatott ellen fejezi be a sorozat csoportküzdelmeit.

„Azt gondolom, hogy ez most már így elvárás is lett felénk, és megpróbálunk ez alatt a három edzés alatt annyira felkészülni, hogy ez elég legyen erre a két mérkőzésre – közölte Benedek Tibor. – Természetesen azt azért tudjuk, hogy az olimpiai ezüstérmes és világbajnok olasz csapattal játszunk szerdán, idegenben, ami hát egy nagyon nehéz feladat. Ők valószínűleg nagyon fognak készülni ellenünk, hiszen az első mérkőzésen megvertük őket 6–5-re” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

A következő mérkőzéseken már ott lesz a medencében a válogatottba visszatérő Madaras Norbert is. „Az olaszországi meccsre visszatérve, ott egy nagyon nehéz meccset várok – fogalmazott Madaras Norbert. – Ők azért egy összeszokott csapat, pontosan tudják, hogy hogy kell otthon játszani, hogyan kell – hogy is mondjam – a játékvezetőket maguk mellé állítani, és meg is van az önbizalmuk az elmúlt évek eredményei után. Tehát azt mondom, egy nagyon nehéz meccs lesz, de ennek az új csapatnak meg ilyen meccseket kell játszania, minél többet” – hangsúlyozta a válogatott vízilabdázó.

Az olasz válogatottal szerdán, Bariban méri össze erejét a magyar csapat, amely aztán szombaton Kecskeméten fogadja az oroszokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!