2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Sport

Beckham lábtenisszel melegítette be Leclerc-et a Miami Nagydíjra

Világsztárok sokasága volt jelen a múlthét vasárnapi első alkalommal megrendezett Maimi-nagydíjon az Egyesült Államokban.

A Los Angeles-i labdarúgócsapat tulajdonosa, a korábbi Machester United játékos is ott volt a boxutcában. És ha David Beckham ott járt, akkor meg is látogatta kedvenc csapatát a Ferrarit. Charles Leclerc a piros nyilak versenyzője, meg is kérte egy kis bemelegítésre a futam előtt. És ezt nem máshogy mintsem lábtenisszel tették meg a fiúk. És trükkökben sem volt hiány. Volt, hogy Beckham sarokkal, míg Leclerc fejjel adta vissza a labdát. Természetesen a végén egy-két baráti jótanács se maradhatott el, a profi futballistától.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Kockázatok és mellékhatások

A ZANOX, Kockázatok és mellékhatások című filmet rövid idő alatt több mint 10 ezren látták már. Sokak szerint az utóbbi idők egyik legjobb magyar vígjátéka lett.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!