2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Sport

Bánhidi: Sok sebből véreztek gyorskorcsolyásaink az idény végére

A szófiai világbajnoksággal, véget ért az idény rövid pályás gyorskorcsolyázóink számára. A magyar csapat termése egy bronzérem volt Bulgáriában, ahol sérülés, kizárás és számtalan más probléma is nehezítette a versenyzők feladatát.

  • Bánhidi: Sok sebből véreztek gyorskorcsolyásaink az idény végére

Nem voltak könnyű helyzetben short trackeseink a szófiai vb-n. Szereplésüket számtalan probléma hátráltatta, árulta el a Jó Reggeltben Bánhidi Ákos a válogatott csapatmenedzsere.

Elég sok sebből véreztünk már az idénynek a végére. Nem várt sérülések tarkították a felkészülésünket, a végét, illetve, mindenképpen erősen közrejátszott a felkészülésünkben, hogy az olimpia után egy hosszabb pihenőt tartottunk és meg kell hogy mondjam, hogy az idény végére kimerültek a telepeink– átulta el Bánhidi Ákos. 

A világbajnokságon olimpiai bajnok férfi váltónktól várhattuk a legtöbbet, ám egy sérülés itt is keresztbe húzta a számításokat.

Nálunk azért Liu Shaoangnak, Ádónak a sérülése nagyon erősen befolyásolja a váltónak a teljesítményét, tehát négy emberről van szó, mondhatjuk, hogy a távnak az egy negyedéről lekerült egy világklasszis, nekünk ezt ugye pótolni kell. Az ő személye nagyon nehezen pótolható– számolt be a válogatott csapatmenedzsere. 

Szakemberek szerint viszont, ha mindenki egészséges lesz, a következő idényben a világ legerősebb férfi váltója lehet a magyar négyes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!