2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

Bajnokságot nyerne az Újpesttel a csapat új igazolása

Leigazolta az Újpest az egykor az Evertonban és a Monacóban, a Bajnokok Ligájában is futballozó csatárt, Lacina Traorét. A két méternél is magasabb elefántcsontparti válogatott center már edzett is a Megyeri úton.

  • Bajnokságot nyerne az Újpesttel a csapat új igazolása

Az Újpest a hétvégén öt gólt lőtt a Diósgyőrnek, előtte viszont 21 forduló alatt csak 23-szor voltak eredményesek a bajnokságban, így csatárposzton jól jön az erősítés. Lacina Traoré 13-szor szerepelt az elefántcsontparti válogatottban, amellyel 2015-ben Afrikai Nemzetek Kupáját nyert.

„Tudom, hogy egy nagy múltú csapathoz érkeztem, amelynek nagy a hagyománya és amelynek remek szurkolótábora van. Ami engem illet, úgy érzem, hogy a futball szempontjából is jó helyre kerültem” – mondta Traoré.

Traoré korábban az orosz Anzsi Mahacskala, a kolozsvári CFR és a francia Monaco színeiben játszott, de Újpesten is nagy tervei vannak.

„Komoly céljaim vannak a csapattal, mert a bajnokságot szeretnénk Európa-ligát érő pozícióban zárni” – tette hozzá.

Az Újpest a Magyar Kupából már kiesett, így leghamarabb szombaton, az MTK elleni hazai rangadón mutatkozhatna be az afrikai támadó a lila-fehéreknél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!