2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Sport

Bajba kerülhet az Arsenal, ha kikap a Dortmundtól

Nyolc mérkőzéssel folytatódnak szerda este a labdarúgó-Bajnokok Ligája küzdelmei. A csoportkör ötödik fordulójának slágermérkőzése az Arsenal és a Dortmund összecsapása, amelyet ha az angolok nem nyernek meg, akár még továbbjutási gondjaik is lehetnek.

A Dortmund játékosai nyugodtan készülhetnek a D csoport rangadójára: Jürgen Klopp együttese akár ki is kaphat Londonban az Arsenaltól, továbbjutási gondjai nem lesznek, döntetlennel pedig már a csoportelsőség is meglehet.

Arsene Wenger és csapata azonban még bajba kerülhet, ha kikap. De ha a londoniak meg tudják verni az eddig hibátlan németeket, akkor ők is továbbjuthatnak. „Hazai pályán játszunk a Bajnokok Ligájában, ráadásul fontos mérkőzés áll előttünk, éppen ezért úgy érzem, hogy a szombati, Manchester United elleni vereség ellenére megverhetjük a Dortmundot. Dinamikus és jó csapatom van, ezért jók az esélyeink” – vélekedett az Arsenal vezetőedzője.

Az angol csapatok közül nemcsak az Arsenal aggódhat: a B csoportban a Real Madrid mögött nagy a tömörülés a második továbbjutó helyért, a Liverpool, a Basel és a Ludogorec is szeretne odaérni. A Liverpool este Bulgáriában lép pályára, a korábbi Videoton-tréner Paulo Sousa Baselje pedig hazai pályán meccsel a Reallal. „Minden lehetséges eszközzel harcolni fogunk hazai pályán a győzelemért. A szurkolóink biztosan mellénk állnak, és támogatni fognak minket. Akár már ezen az összecsapáson kiharcolhatjuk a továbbjutást a csoportból” – mondta Sousa.

A szerda esti mérkőzések – a Zenyit–Benfica találkozó kivételével – 20 óra 45 perckor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!