2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Sport

Az új háttér is szerepet játszott Kerekes Gréta 5. helyében

Bár Európa-bajnoki 5. lett Glasgow-ban, azért bántja, hogy nagyon közel volt ugyan a dobogóhoz a fedett pályás atlétikai EB-n, az nem jött össze neki. Kerekes Gréta sikerében óriási szerepe van annak, hogy már Baji Balázs csapatával készül.

  • Az új háttér is szerepet játszott Kerekes Gréta 5. helyében

Hazatért Kerekes Gréta is Glasgow-ból, ahol a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon 5. lett 60 méteres gátfutásban. Kis hiányérzet azért van benne, hogy bár közel volt a dobogóhoz, de lemaradt róla.

„Nyilván bennem van, főleg hogy ennyire kicsi választott el, ugye három század. De én úgy vagyok vele, hogy amiért mentem, azt elértem és az, hogyha a dobogóra felértem volna, az már csak hab lett volna a tortán” – mondta.

Gréta új csapattal, Baji Balázsékkal készül már a versenyekre. Edzője a korábbi EB-bronzérmes Kiss Dániel is.

„Pont tegnap mondtam Kiss Daninak, felhívtam telefonon este, hogy még nem tudom neked se megfogalmazni, de én ezt el se tudom képzelni, hogy ilyen könnyű atletizálni ilyen bizalommal és ilyen háttérrel, és ilyen csapattal mögöttem” – tette hozzá.

A kiváló gátfutó ugyan kapott most egy hét pihenőt, de a remek EB-szereplés után vérszemet kapott és már folytatná is az edzéseket, hogy a szabadtéri szezonban is hasonlóan nagy sikereket érjen el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!