2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Sport

Az ötödik helyen zárt a magyar férfi cselgáncsválogatott

4–1-es vereséget szenvedett Ukrajnától a magyar férfi cselgáncsválogatott, így az ötödik helyen zárta a csapatversenyt a budapesti Európa-bajnokság zárónapján. A női csapat a hetedik lett.

A vigaszágról indulva menetelt a bronzcsatáig a magyar férfi cselgáncscsapat a budapesti Európa-bajnokság zárónapján. A harmadik helyért az ukránokkal kellett megmérkőzni. Az első párharcban Gorjanácz Zsolt ipponnal kapott ki a világbajnok Zantaraiától, majd Ungvári Attila hiába vezetett, végül egy videóról ellenőrzött, majd megadott ipponnal maradt alul.


A harmadik összecsapáson Csoknyai László szépített, miután egy vazaarit érő dobással verte Dudcsikot. Egyenlíteni azonban nem sikerült, miután Fogasy Gergő ipponvereséget szenvedett Nabali ellen. A már tét nélküli utolsó mérkőzést Cirjenics Miklós nyolc másodperc alatt veszítette el: a magyar csapatnak meg kellett elégednie az 5. hellyel. „A fő ok az az, hogy Bor Barnát hiányolnunk kellett, mert a könyöke bevizesedett estére, és nem akartuk megerőltetni, nehogy még komolyabb sérülése legyen. Ha lett volna egy jó nehézsúlyúnk ott a végére, akkor máshogy is alakulhatott volna. Itt úgy volt, hogy ha nyerjük az első hármat, akkor van sanszunk, ha nem, akkor meg ugrott az érem” – mondta Hangyási László Botond mesteredző.

A hazai rendezésű Európa-bajnokságot 1 arany-, és két bronzéremmel zárta a magyar csapat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!