2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Sport

Az idei Kékszalagon lezárul egy korszak

Részvételi rekordra számítanak az idei Balaton-kerülő vitorlásversenyen. A 45. Kékszalagon várhatóan 600 hajó indul.

Az idei futam egy korszakot zár le, jövőre ugyanis már bármilyen, 25 négyzetméternél nagyobb vitorlafelületű hajóval nevezni lehet. Eddig az volt a megkötés, hogy páratlan évben csak egytestű hajók indulhattak Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő vitorlásversenyén. A Kékszalagot 1934 óta rendezik meg.

„Ez a verseny, ez Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenye. Nem véletlenül ilyen nagy a népszerűsége, két-három évvel ezelőtt csúcsot döntöttünk a 600 hajóval – közölte Kollár Lajos. – Azt gondolom, hogy jelenleg is hasonló nagyságrendben lesznek nevezések. Tehát nagyon sok embert mozgatunk meg, hiszen hogyha 600 hajót 4-5 átlagszemélyzettel számolunk, akkor ugye több ezer ember. Ehhez jönnek még a parti rendezvények, nyilván drukkerek, hozzátartozók, tehát egy igazi olyan fieszta, ami az egyik legnagyobb ünnepség a Balatonon” – közölte a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Egygólos győzelem a Brest ellen, tovább menetel a Ferencváros

Továbbra is veretlen a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. 2021. október 23.

Hajós Alfréd-díjas lett Dzsudzsák Balázs

Ünnepélyes keretek között kapta meg szombaton Debrecen város Hajós Alfréd-díját Dzsudzsák Balázs, a DVSC 108-szoros válogatott labdarúgója. 2021. október 23.

Magyarország vezeti az európai klubrangsort női kézilabdában

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 2022/23-as idényben a klubrangsor alapján egy biztos Bajnokok Ligája-helye lesz a magyar női szakágnak, az Európa-ligában pedig négy együttes indulhat. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!