2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Sport

Aranyért utazik a világjátékokra Kiss Tamás

Aranyéremért utazik a világjátékokra Kiss Tamás. Az olimpiai bronzérmes és Kazanyban Universiade-győztes kenus a július 25-én kezdődő nem olimpiai sportágak világversenyén maratoni kenuban áll rajthoz.

Kiss Tamás a Hír Televíziónak elmondta: ez lesz számára az év legfontosabb versenye. „Természetesen ott is az aranyérmet célzom meg. Az első három hely valamelyikét tűztem ki minimális célként, de egyértelműen az aranyéremért utazom. Egyébként nem is tipikus maratoni kenuzásban indulok – abban már van némi tapasztalatom, fiatalabb koromban indultam egy-két maratoni versenyen –, a 28 kilométer sokkal hosszabb. Itt nem lehet tudni, hogy ki lesz a befutó, mert nincsenek favoritok, ez teljesen új dolog. Emiatt is nagyon várom a versenyt, mert élvezem ezt a dolgot” – mondta a kenus.

Tekintse meg a Kiss Tamással készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!