2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Sport

Ambros Martín marad a vezetőedző

Ambros Martín marad a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A spanyol szakember szerződését három évvel hosszabbította meg a klub. Az egyesület két légióst is igazolt. Az Audi ETO célja továbbra is a címvédés a Bajnokok Ligájában.

Az Audi ETO idei első sajtótájékoztatóján az volt az első számú kérdés, hogy Ambros Martín vezetőedző, aki kétszer is megnyerte a győri lányokkal a Bajnokok Ligáját, a klubnál folytatja-e pályafutását. A klubvezetés bejelentett: a szakember 2018-ig Győrben marad. „Örülök, a hároméves szerződésnek. Az igazság az, hogy ilyenkor az a legnehezebb, hogy ennyi siker után, amit az elmúlt két szezonban elértünk, a motiváció megmaradjon. De úgy látom, hogy minden meccsen, sőt ami még fontosabb, az edzéseken a csapat százszázalékos erőbedobással dolgozik. A játékosok szeretik azt, amit csinálnak. A továbbiakban is azon fogok dolgozni, hogy ezt a pozitív mentalitást megtartsuk” – mondta a sikeredző.

Mivel az irányító Görbicz Anita és a kapus Katrine Lunde babát vár, a világbajnok Amorim pedig súlyosan megsérült, ezért két játékost igazolt az egyesület. A 25 éves cseh jobbszélső Knedlikova a Mosonmagyaróvártól érkezik kölcsönbe a szezon végéig. A 20 esztendős védekező beállós brazil Morenával hároméves szerződést kötöttek. „El sem hiszem, hogy itt vagyok, olyan hirtelen történt minden. Szakmailag számomra hatalmas kihívás egy ilyen világklasszis klubhoz kerülni. Mindent megteszek, hogy felvegyem a ritmust. Próbálok minél gyorsabban beilleszkedni a csapatba és persze a magyar hideg időjárást is meg kell szoknom, ami nagyon furcsa, mert nálunk nincsen ilyen” – fogalmazott a fiatal brazil játékos, Tamires Morena.

A Győr eddig minden meccsét megnyerte a BL-ben és a maximális 8 ponttal kezdi a középdöntőt, amelynek első fordulójában február elsején a Larvikot fogadja az Audi Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!