2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:00

Sport

A világelitbe jutott a magyar női jégkorong-válogatott

A magyar női jégkorong-válogatott története során először kiharcolta a világelitbe jutást, miután esti mérkőzésének eredményétől függetlenül az első kettőben zárja a budapesti divízió I/A világbajnokságot

  • A világelitbe jutott a magyar női jégkorong-válogatott

A szombati zárónap második találkozóján a dán együttes a duplázó Josefine Jakobsen vezérletével 4-0-ra felülmúlta a norvégokat a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban, ezzel biztossá vált, hogy az első helyen álló magyarokat csak esti ellenfelük, az osztrákok előzhetik meg. Ezzel eddigi legjobb vb-eredményét éri el a magyar csapat, amely tavaly a franciaországi tornán harmadikként zárt.

A magyar csapat szövetségi kapitánya, a kanadai Pat Cortina a 2008-as szapporói divízió I-es vb-n vezette feljutásig a férfi válogatottat.

A Magyarország-Ausztria találkozó - várhatóan telt ház előtt - 19.30-kor kezdődik.

A másik szombati - a kiesésről határozó - találkozón Szlovákia legjobbjai 2-1-re nyertek a sereghajtó olaszok ellen, így utóbbiak pont nélkül búcsúztak.

Eredmények:

Szlovákia-Olaszország 2-1 (1-0, 1-1, 0-0)

Dánia-Norvégia 4-0 (1-0, 1-0, 2-0)

később:

Magyarország-Ausztria 19.30

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!