2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Sport

Az őt ért bántás után még Kozák Danuta húzza a rövidebbet?

Látszatra béke honol a magyar női kajak-válogatott berkeiben, ám a szerdától péntekig rendezendő újabb válogatón érdekes fejlemények várhatók – olvasható a Ripost oldalán.

  • Az őt ért bántás után még Kozák Danuta húzza a rövidebbet?

A kajak-kenu szövetség hivatalos rajtlistájából kiderül: a válogatón nem indul együtt párosban Kozák Danuta és Csipes Tamara. Bár a májusi tájékoztatón még együtt versenyeztek, Csipes ezúttal 2023-hoz hasonlóan a honvédos csapattársával, Gazsó Dorkával ül össze. Jelen állás szerint a hatszoros olimpiai bajnok Kozák így csak egyesben áll rajthoz. A válogató menetrendjében egy női négyes döntő is szerepel, ott azonban most még csak egy egység van feltüntetve. 

Kozák az egyes hajók előfutamba kapott besorolást, ahol Csipes, továbbá Pupp Noémi és Csikós Zsóka, tehát az utánpótlás két igencsak tehetséges reprezentánsa. Az előfutamokból az első három-három helyezett jut a döntőbe. Kozáknak igyekeznie kell, mert ha lemarad az egyes hajók döntőjéről, a párizsi kajak négyesben sem lehet helye.

A Ripost emlékeztet: a 37 éves kajakos verbális molesztálással vádolta meg a válogatott edzőjét, a korábbi olimpiai bajnok Csipes Ferencet, aki az édesapja Kozák válogatottbeli partnerének, a kétszeres ötkarikás bajnok Csipes Tamarának. Azóta a korábban négy magyar női egységből olimpiai bajnokot felkészítő tréner nevében bocsánatot kért a Honvéd, azt Kozák elfogadta.

Forrás: Ripost

Fotó: Ripost / Árvai Károly

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!