2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Sport

A Szövetség felfüggesztette Sidi Pétert

Felfüggesztette a Magyar Sportlövők Szövetsége Sidi Péter versenyengedélyét. A világ- és Euróbajnok sportolót azzal gyanúsítják, hogy betört válogatottbeli csapattársa, Péni István szobájába.

  • A Szövetség felfüggesztette Sidi Pétert

Kedden robbant a bomba, hogy a Nemzeti Sport információi szerint pozitív lett egy sportlövőnek a doppingtesztje, méghozzá az indiai világkupán, ahol Péni István szerint egyik válogatottbeli csapattársa betört a szobájába és háromnegyed órát ott töltött.

Emiatt a szövetség Sidi Péter ellen fegyelmei eljárást indított, aminek a befejezéséig felfüggesztette a sportoló versenyengedélyét.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

ZEG Rally Show

ZEG Rally Show

Idén két keréken is száguldoztak az utcákon és a környező erdőkben, ugyanis az EnduroGP terepmotoros világbajnokság is csatlakozott a nagyszabású rendezvényhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!