2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Sport

A Sepsi OSK megvédte címét a Román Kupában

Varga Roland és Tamás Márk csapata, a Sepsi OSK szerdán megvédte címét a labdarúgó Román Kupában.

  • A Sepsi OSK megvédte címét a Román Kupában

A sepsiszentgyörgyi csapat ellenfele az Universitatea Cluj volt a nagyszebeni fináléban, amely az első Román Kupa-döntő volt két erdélyi csapat között. A rendes játékidőben, majd a hosszabbításban sem született gól, a tizenegyes-párbajt pedig a Sepsi nyerte 5-4-re.

Tamás a 85., Varga a 111. percben lépett pályára. A tizenegyes-párbajban utóbbi szerezte a szentgyörgyiek első gólját, előbbi pedig a címvédést jelentő utolsó találatot.

Lang Ádám csapata, az Omonia Nicosia szintén megvédte címét a Ciprusi Kupában, amelynek döntőjében 1-0-ra legyőzte az AEL Limasszolt. A válogatott hátvéd a cseresorból nézte végig a találkozót.

A Szalai Attilával felálló Fenerbahce 3-0-ra nyert a tavalyi győztes Sivasspor ellen a Török Kupa elődöntőjének szerdai visszavágóján, és mivel a párharc első mérkőzésén nem született gólt, továbbjutott a fináléba. A válogatott védő végigjátszotta a találkozót.

Borítókép: Facebook (Sepsi OSK)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!