2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

A román bíró szerint ki is zárhatják a Honvéd ellenfelét

  • A román bíró szerint ki is zárhatják a Honvéd ellenfelét

Botrányos meccsen jutott tovább az Universitatea Craiova a Honvéd ellenében az Európa Liga csütörtöki selejtezőjén. A meccs 119. percében egy hanggránát robbant a játékvezető mellett, akit hosszú percekig ápolni kellett, majd nagy nehezen végül sor került a 11-esekre, amelyben a románok voltak a jobbak. A román lapok többnyire örömmel nyugtázták az eredményt, a sport.ro arra számít, hogy a következő összecsapáson zárt kapuk előtt kell majd játszaniuk.

Ennél sokkal borúlátóbb hangvételt ütött meg a prosport.ro, amely főcímében hozza, hogy akár ki is zárhatják a román együttest.

A portál idézi Ion Crăciunescu volt FIFA játékvezetőt, aki szerint előfordulhat az is, hogy a történtek fényében az UEFA a zöld asztalnál 3-0-s eredménnyel a Honvéd javára ítélné a találkozót végeredményét, ami ebben az esetben a kispestiek továbbjutását eredményezné.

A találkozót közvetítő M4Sport csatorna egy megkérdezett kispesti stábtagra hivatkozva arról számolt be, hogy a mintegy 30 perces várakozást követően az ellenőr azért nem szakította félbe a találkozót, mert a helyi csendőrségről jelezték neki, hogy amennyiben idő előtt lefújják a mérkőzést, nem tudják majd garantálni a játékvezetők és a magyar ellenfél biztonságát.

A Budapest Honvéd közben hivatalos oldalán jelezte, megóvják a találkozót.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!